Home/Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Ποιες Πληροφορίες συλλέγουμε;

Στον δικτυακό τόπο www.easytrack.gr συλλέγουμε πληροφορίες προσωπικών δεδομένων μόνο όταν ο χρήστης κάνει εγγραφή στον διαδικτυακό τόπο, προχωρήσει σε παραγγελία υπηρεσιών ή εξοπλισμού ή κάνει εγγραφή για την λήψη του ηλεκτρονικού ενημερωτικού μας δελτίου (newsletter).

Στην περίπτωση που πραγματοποιήσετε εγγραφή στον παρόν δικτυακό τόπο δύναται να σας ζητηθούν το Όνομα σας, η διεύθυνση της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας, η διεύθυνση σας ή το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για ποιον λόγο χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες;

Οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που ζητάμε από εσάς μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

Για την προσωποποίηση της εμφάνισης της ιστοσελίδας μας (Οι πληροφορίες που μας παρέχετε μας βοηθούν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας)

Για την βελτίωση της ιστοσελίδας μας (Προσπαθούμε συνεχώς να ανανεώνουμε την ιστοσελίδα μας με νέο υλικό και προσφορές. Βασιζόμαστε στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και μέσω των ερωτήσεων σας μέσω της φόρμας ανατροφοδότησης ( feedback ).

Για την βελτίωση του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών (Οι πληροφορίες σας μας βοηθούν για να ανταποκριθούμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα στα αιτήματα εξυπηρέτησης των πελατών μας, όπως επίσης και στην καλύτερη υποστήριξη των αναγκών τους)

Στην διαδικασία ολοκλήρωσης της κάθε συναλλαγής (Οι πληροφορίες σας, είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές δεν θα πωληθούν, θα ανταλλαχτούν, θα μεταφερθούν, είτε θα δοθούν σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς την συγκατάθεση σας εκτός από τον σαφή σκοπό μετακίνησης ή αποστολής αγορασμένων προϊόντων από την εταιρεία μας, όπως συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών κτλ.)

Για την διαχείριση διαγωνισμών, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, την έρευνα ή άλλο χαρακτηριστικό του δικτυακού τόπου.

Για την αποστολή περιοδικών ενημερωτικών emails (Η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μας δίνετε θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή πληροφοριών ή οδηγιών που έχουν σχέση με την παραγγελία σας)

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην αποστολή ενημερωτικών email από την εταιρεία μας, η διεύθυνση αλληλογραφίας σας θα ενταχτεί στην λίστα αυτοματοποιημένης αποστολής για τα νέα της εταιρείας μας, νέα προϊόντα, υπηρεσίες κτλ. Σημείωση: Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από την αυτοματοποιημένη αποστολή ενημερωτικών email s της εταιρείας μας, στο κάθε ενημερωτικό email που αποστέλλουμε υπάρχουν στο κάτω μέρος του αναλυτικές οδηγίες για την διαγραφή από την λίστα (Unsubscribe Instructions).

Μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων :

Εφαρμόζουμε ποικίλα μέτρα ασφαλείας για την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων που μας γνωστοποιείτε όταν τοποθετείτε μία ηλεκτρονική παραγγελία. Προσφέρουμε την χρήση ενός ασφαλούς κεντρικού διακομιστή με χρήση τεχνολογιών διαβίβασης κάθε πληροφορίας μέσω ασφαλούς καναλιού επικοινωνίας (SSL) με ισχυρή κρυπτογράφηση των προσωπικών σας στοιχείων. Τα στοιχεία που μας διαβιβάζετε όπως πιστωτικές κάρτες κτλ δεν αποθηκεύονται σε δικούς μας κεντρικούς υπολογιστές αλλά μεταφέρονται αυτόματα στο συνεργαζόμενο πιστωτικό ίδρυμα το οποίο είναι και υπεύθυνο για την εκκαθάριση της κάθε συναλλαγής που πραγματοποιείτε μέσω του δικτυακού τόπου. 

Χρησιμοποιούμε cookies;

Όχι, δεν χρησιμοποιούμε Cookies στον παρόν δικτυακό τόπο.

Αποκαλύπτουμε άλλες πληροφορίες σε τρίτα πρόσωπα ή άλλες εταιρείες;

Δεν πωλούμε ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν μεταβιβάζουμε πληροφορίες που περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σε άλλες εταιρείες ή τρίτα πρόσωπα. Η παραπάνω απαγόρευση δεν περιλαμβάνει τυχόν τρίτους που μας βοηθούν στην ανάπτυξη, ανακατασκευή ή συντήρηση του παρόν δικτυακού τόπου, οι οποίοι όμως συμφωνούν όπως όλα τα συμβαλλόμενα μέρη να κρατήσουν εμπιστευτικές όσες πληροφορίες εμπεριέχονται και με τους οποίους έχουμε συνάψει σύμβαση εχεμύθειας. Πάραυτα διατηρούμε το δικαίωμα να δημοσιοποιήσουμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι απελευθέρωση είναι συμβατή με τον νόμο ή ζητηθούν από τις αρμόδιες αρχές, ή για την ασφάλεια δικών μας ή τρίτων προστατευόμενων δικαιωμάτων. Εντούτοις οι μη προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες επισκεπτών μπορούν να παρασχεθούν σε άλλα συμβαλλόμενα μέρη για τις χρήσεις marketing, διαφήμισης ή άλλου τύπου χρήση.

Σύνδεσμοι Τρίτων Παρόχων

Κατά την κρίση μας μπορούμε να συμπεριλάβουμε ή να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων παρόχων στον παρόν ιστοχώρο. Οι περιοχές προβολής προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων, είναι ανεξάρτητες και ίσως εμπεριέχουν άλλες πληροφορίες ή διαφορετικές πολιτικές ασφαλείας. Επομένως η EASY SYSTEMS δεν έχει καμία ευθύνη, ή ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων περιοχών. Εντούτοις επιδιώκουμε να προστατεύσουμε την ακεραιότητα της περιοχής μας και να καλωσορίζουμε οποιονδήποτε θελήσει την ανατροφοδότηση αυτών των περιοχών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων σε σύνδεση

Όλοι οι όροι που αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύουν μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του ιστοχώρου μας σε κατάσταση σύνδεσης (on Line) και όχι για συλλεχθείς πληροφορίες τρίτων ή σε κατάσταση εκτός σύνδεσης (off Line).

 

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε επισκεφτείτε επίσης το τμήμα «Όροι Χρήσης» του παρόντος ιστοχώρου, το οποίο καθιερώνει την χρήση, τις αποκηρύξεις και τους περιορισμούς ευθύνης για την χρήση του δικτυακού τόπου.

Με την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου συναινείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους «Όρους Χρήσης» και στην «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».

 

Επικοινωνήστε μαζί μας…

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση που αφορούν τους όρους χρήσης ή την προστασία προσωπικών δεδομένων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες:

 

http://www.easysystems.gr

Π. Μπακογιάννη 44,

Βριλήσσια, 152 37

Αθήνα

Ελλάδα

hostmaster@easysystems.gr

Τηλ. +30 210 6096250

Fax. +30 210 8032039